Certificering

 Vi har igennem 12 år været certificeret igennem DBI (Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut).

Deres Certificeringen er baseret på en fællesnordiske guidelines vedr. el-termografering opstillet af de fire nordiske brandværnsorganisationer (med DBI som den danske part). De nordiske guidelines er desuden godkendt som europæiske guidelines af CFPA-Europe (The Confederation of Fire Protection Associations Europe).

Denne certificering har vi nu valgt at stå uden for.

Vi udfører uvildig Termografi

 Vi har over 40 års erfaring inden for vurdering af elinstallationer. Vi har siden 2003 udført uvildig termografering i tusindvis af el-tavler i samarbejde med forsikringsselskaber i ind-og udland.

Bare for at nævne en enkelt kunde: Vi har igennem mange år termograferet hundredevis af el-tavler hos Naviair, der sørger for at lede alle fly sikkert og uden forsinkelser gennem det danske luftrum.

I dag arbejder vi ud fra den erfaring og med den kvalitet vi har fået fordi der hver dag stadigt stilles store krav til vores uddannelse, erfaring, viden og opdateret L-AUS-kursus samt gennemgået og bestået “Level 1” svarende til standarden hos amerikanske ASNT (The American Society for Nondestructive Testing).

Det samme gælder kravet til vores termografiudstyr.

Mange af vores samarbejdspartnere har været med siden starten i 2004, de kender os som en kompetens leverandør og som en værdifuld og professionel sparrings-og samarbejdspartner som også har den rigtige pris. Derfor anbefaler de os gerne til andre.

Untitled-1_1